Skip to main content
Transport GRATUIT la comenzi de peste 135 RON

Cucerește sexul opus. Rețetă unică…

Publicat în
mai 20, 2019

Există o serie de parfumieri care se numesc „de nișă”. Ce sunt aceștia? Sunt acei creatori (putem să le spunem așa, nu!?) care fac parfumuri speciale. Sunt speciale pentru că sunt de serie mică, personalizate pentru gustul (adică mirosul) cuiva, sunt făcute doar din anumite plante sau au anumite scopuri. De exemplu sunt parfumuri preparate pentru aromaterapie, în scopuri medicinale sau strict pentru a cuceri pe cineva.

Exact așa cum animalele își caută partenerii lăsând urme prin feromoni, la fel fac și oamenii. Din cele mai vechi timpuri au încercat ca printr-un anumit miros să devină atrăgători. Ideea pe care încercăm să o explicăm este aceea că dacă vă dați cu un anumit parfum veți trezi interesul sexului opus. Dacă vă așezați lângă persoana pe care o doriți, foarte probabil prezența dvs va fi remarcată. Într-un mod inimaginabil, am zice noi.

Recomandarea noastră însă este aceea de a nu vă baza pe anumite parfumuri în alegerea partenerului de viață. În societatea contemporană, bărbații și femeile au (și) alte criterii în a-și alege partenerii. Treaba cu „parfum cu feromoni” funcționează doar în anumite situații și la un anumit tip de oameni.

Apropo, un studiu al Royal Society Open Science și citat de Realitatea denotă faptul că seducția cu feromoni nici nu prea există. Și încă ceva, nu există dovezi clare că feromonii chiar există la oameni!

Parfumuri originale JFenzi; pentru femei și bărbați surprinzători!

parfum barbati de la JFenzi
Parfumuri cu adevărat pentru seducție

Esența seducției: patchouli și vetiver

Ori, în condițiile în care oamenii nu funcționează chiar animalic, mă rog, nu în mod absolut și nu în mod obligatoriu, ce șanse ar mai avea un parfum să fie folosit ca armă de seducție!? Păi, spunem noi, are câteva oportunități. Un parfum bun denotă stil, unul original se menține în timp și este mereu neschimbat.

Un editor-promotor de produse, în cazul nostru cele frumos mirositoare, este editorul Sebastain Jara. Este un freelancer ce ne prezintă parfumul Vetiver Patchouli. Desigur că nu se pune problema de promovare a concurenței, sau cel puțin nu o facem asemeni lui pe YouTube. Însă este necesar să explicăm citirorilor noștri ce efect au plantele componente dintr-o astfel de rețetă. Parfumul Vetiver Patchouli este creat din două ingrediente principale, așa cum reiese din chiar denumirea lui: vetiver și patchouli.

Ce este și cum funcționează esența de Vetiver

Vetiveria este o plantă perenă foarte populară în India. De fapt, aici, indienii au o adevărată „obsesie” în a prelucra iarba de vetiver, și nu numai în industria parfumurilor. Astfel, India folosește iarba inclusiv la confecționarea storurilor pentru perdele. Din punct de vedere al rolului său în parfumerie, vetiveria este catalogată a fi o plantă cu proprietăți liniștitoare și afrodisiace. Calmează și ajută la eliberarea de stres, ajută creierul să se debaraseze de chestiuni secundare. Uleiul de vetiver chiar așa se mai și numește, adică Uleiul liniștii.

vetiveria
Vetiveria plantă afrodisiac, din ea se face și „uleiul liniștii”

Este afrodisiac, iar folosirea lui la crearea parfumurilor este importantă din punct de vedere calitativ. S-a constatat că unul deintre cele mai bune stimulente pentru femei este însăși transpirația masculină. Evident că aceasta trebuie însă să provină dintr-un corp curat și purificat.

După ce s-a descoperit că femeile sunt în general atrase de transpirația masculină a devenit obișnuită moda sărurilor de baie cu componență în vetiver. Apoi, esența de vetiver a trecut în parfum. Are o notă unică și în general apare la parfumurile pentru bărbați.

Patchouli plantă feminină și pentru vrăji

Este o plantă din familia mentei (Lamiaceae) și este cunoscută pentru mirosul său puternic. În folclorul anglo-saxon patchouli are întrebuințări extraordinare. Este afrodisiac și intră în compoziția parfumurilor, dar patchouli se include și în diverse vrăji.

patchouli
Patchouli, un gen de mentă…

Oamenii chiar cred în vrăji. Acum ne vom opri la credința de vrăji folositoare pentru dragoste. De exemplu, dacă umbli după un bărbat, ai grijă să-ți dai cu ulei de patchouli pe la înheieturi, pe gât… adică parfumează-te! Sau poartă frunzulițe uscate prin buzunare, o rădăcină de iarbă de patchouli într-un săculeț agățat la gât. Cel mai bine ar fi să-i poți strecura iubitului o frunză în buzunarul lui.

Nu doar la parfumuri sau la dragoste este folosită această plantă, ci și la descântece pentru cei care muncesc greu sau vor să câștige bani.

Parfum pentru atracție universală

Așadar, un parfum care să aibă în el toate ingredientele atracției sexuale va avea șanse de a fi cumpărat de ambele sexe. Conține și vetiveria, cea folosită de bărbați pentru atragerea femeilor, cât și patchouli considerată responsabilă pentru seducția feminină. Parfumul Vetiver Patchouli descris costă peste 100 de euro.

Este această combinație un garant al succesului din punctul de vedere al atracției între sexe? Cu siguranță, nu! Oamenii se mai uită și la altceva, la cum te îmbraci, ascultă ce scoți pe gură, etc. Și cu ce te parfumezi, desigur. Un parfum de la JFenzi nu vă face dizgrațioși niciodată. Cu parfumurile noastre veți fi mereu surprinăzori. Și nici nu costă foarte mult, încercați-le!

Te-ar putea interesa și…

Căutând printre parfumuri și magazine online, încercând să alegeți ceva care să vă definească, veți fi supuși unui asalt comercial foarte intens căruia, dacă nu-i înțelegeți sensul îi veți cădea pradă extrem de ușor. Adică, să fiți convinși că pentru alegerea acelui parfum care să fie numai al dvs. va trebui să vă antrenați la […]
Parfumuri și concentrații, deodorant, lumânări parfumate… ce să cumpărăm, care este diferența dintre ele? Care durează mai mult? Întrebări la care se spune că „experții” nu răspund, ar fi sub demnitatea lor, acestea fiind informații prea banale. Și totuși, să încercăm o clasificare a lor. Cu precizarea că limitele privind diluția esenței de parfum sunt totuși destul de elastice.
O chestiune nu doar interesantă ci și perfect legitimă pentru cei care vor să cumpere un parfum. „De ce-aș cumpăra dintr-un magazin online când foarte bine aș putea să-l testez să văd dacă-mi place? E plin orașul de parfumerii, iar în consecință cred că aș ieși mai câștigat să merg personal la un magazin clasic […]