Skip to main content
Transport GRATUIT la comenzi de peste 135 RON

Surprinzătorul parfum Jfenzi; pentru femei și bărbați cutezători

Publicat în
septembrie 5, 2018

Un parfum scump poate să coste foarte ușor 2.000 de dolari flaconul. Un parfum ieftin îl veți cumpăra de la bazar cu câțiva lei sticluța, chiar și cu o eticheta de Chanel No. 5. Acesta din urmă, știți desigur, este o contrafacere grosolană. Dar îl cumpărați, mai ales atunci când vreți să-l dați cadou cuiva, căci veți miza întotdeauna pe ignoranța persoanei respective. Că va fi răpită de numele prestigios de pe etichetă și că ea chiar va crede că a primit un parfum deosebit.

Dar oamenii au dubii. Adică, atunci când primesc un cadou care costă sute și chiar mii de dolari, de la cineva care nu este nici pe departe în topul celor mai bogați oameni, nimeni nu crede în autenticitatea cadoului. Se simt păcăliți, dar vă zâmbesc recunoscători, iar asta doar pentru a nu strica atmosfera.

Și totuși, există parfumuri ieftine și bune? Sincer vorbind, și ieftin și bun… nu! Dar la prețuri rezonabile se poate cumpăra un parfum bun, un parfum surprinzător, un parfum care vă va impresiona: JFenzi!

De ce să cumpărați JFenzi…

Parfumurile acestea nu sunt făcute doar din esență pură de la Grasse, capitala mondială pentru parfum, altfel am vinde flacoanele noastre cu sume ce pleacă de la 500 euro în sus. Dealtfel, am vrea să vă punem întrebarea: n-ați simțit adeseori că plătiți prea mult doar pentru numele unei firme? De ce iasomia de la Grasse ar fi mai bună decât iasomia ce crește pe cîmpurile din Polonia!? De ce un trandafir din Maroc ar trebui să miroase dezagreabil în comparație cu unul turcesc!? Sunt întrebări la care dvs aveți desigur propriul răspuns.

JFenzi este o marcă relativ nouă, ea nu are în spate zeci de ani de inovație și producție, iar pentru mare parte dintre amatorii de parfumuri numele este acesta este practic necunoscut. Însă în modernismul societății actuale suntem tentați, ademeniți sau chiar forțați de împrejurări să încercăm mereu. Să încercăm mereu alte variante pentru a ne satisface dorințele. Și atunci, logic, de ce să nu încercați un parfum nou, unul care induce chiar ideea de nou!? Un parfum surprinzător, JFenzi…

Parfum original sub standarde europene

Este JFenzi un parfum original? Desigur. Orice produs este original raportat la producătorul său. În cazul de față, parfumurile JFenzi sunt originale pentru că sunt produse de JFenzi, o companie poloneză care, așa cum vă sugeram mai sus, a apărut pe piață în ultimii ani.

JFenzi înseamnă parfum european, atât parfum pentru femei cât și pentru bărbați. Parfumurile noastre sunt supuse regulilor comunitare. Ce înseamnă asta? Că producem după standarde europene. Produsele noastre se încadrează în limitele impuse de lege.

Un parfum de la JFenzi va fi mereu nu doar surprinzător ci și sigur, nu va produce alergii, nu va fi ceva de duzină. Parfumuri JFenzi, șansa de a încerca mereu ceva nou.

Te-ar putea interesa și…

Sugeram în articolul nostru anterior „Afaceri cu parfum. Sarah Horowitz” că pentru a face avere cu parfmuri ai nevoie de multă muncă și dăruire, se pare că aceste două calități sunt ingredientul principal. Apoi, mai ai nevoie de perseverență și răbdare. S-ar putea să-ți fie indispensabili banii de investiții, dar pe aceștia îi poți obține […]
Parfumurile Goutal sunt un brand foarte cunoscut. Cum au apărut ele și de ce sunt celebre… File din istoria familiei…
Cum se cumpără un parfum original Atunci când cumpărați parfumuri vreți să știți desigur că dați banii pe ceva original, că nu vă risipiți resursele pe falsuri. Ei bine, dacă vorbim într-un sens oarecum peiorativ, toate parfumurile sunt originale. Desigur că ați înțeles gluma. Însă, la fel de adevărat este și că termenul de original […]