Skip to main content
Transport GRATUIT la comenzi de peste 135 RON

Parfumuri recomadate de JFenzi în 2019

Publicat în
iunie 18, 2019

„Parfumuri de top”, ”Recomandările verii” sau „Ce se mai miroase în 2019!” iată câteva din titlurile cu care suntem îmbiați de marile magazine și de distribuitorii de parfum. Se obișnuiește ca la începutul fiecărei noi campanii, de vară, de Paște, de Crăciun să ni se recomande să facem un anumit cadou.

Obiceiul nu este unul negativ, orice nouă campanie de vânzări aduce cu ea promoții, prețuri excelente, premii și surprize. Așadar, și în sfera parfumurilor, clasamentele și ofertele sunt pe măsură. Firma noastră, fiind distribuitor de parfumuri JFenzi în România, vă facem și noi o sugestie de ceea ce credem noi că sunt câteva mirosuri nemaipomenite.

Apa de parfum Anathea Fresh

Evident, primul produs recomandat de JFenzi este apa de parfum Anathea Fresh, de fapt o versiune îmbunătățită a deja consacratului „Anathea”. Ce aduce nou acest Anathea Fresh? În primul rând o notă de prospețime. Apa de parfum dă o senzație mai puternică de revigorare și chiar persistă îndelungat.

parfum femei

Anathea Fresh a fost lansat la sfârșitul verii trecute și, iată, asemeni cântecelor bune de top, a început să urce serios în preferințele cumpărătorilor. Vi-l recomandăm și noi, cu toată încrederea, mai ales că este o apă de parfum de casă, la un preț extrem de accesibil. Ba chiar foarte, foarte accesibil și evident (încă) în scop promoțional, doar 45 de lei.

Cumpără Anathea Fresh

Ardagio Eau de Black Night – parfum pentru bărbați

Este considerat a fi un parfum de seară, care purtat cu discreție va reuși să insufle bărbatului un caracter de subtilă eleganță. Este caracterizat de notele de mijloc date de iris și heliotrop. Se cuvine însă să facem o mică observație. Parfumul de iris este dat de rădăcinile plantei, nicidecum de flori al căror miros este extrem de discret sau absent în totalitate.

parfum barbati

Să reținem că rădăcinile plantei, după ce se uscă și sunt măcinate, dau senzația unui buchet floral. Totul la 45 de lei.

Cumpără Ardagio Eau de Black Night

Ardagio Aqua nea

Din nou din familia Ardagio, de această dată un spray de corp cu note de mentă și lămâie. Credeți că există ceva mai revigorant decât această alăturare? În orice caz nu sunt prea multe.

spray ardagio

Există mai multe varietăți de mentă, dar nu vom face noi acum o expunere a acestora. Important să rețineți că menta este folosită pentru proprietățile ei răcoritoare încă din anitchitate. Pe pereții templului Edfu din Egipt sunt expuse câteva rețete de preparare a acesteia, inscripțiile respective datând aproximativ cu 16 secole înainte de Hristos.

Un spray de corp cu proprietăți atât de benefice și care costă 30 de lei… o adevărată provocare pentru concurență.

Cumpără Ardagio Aqua nea

În loc de concluzie

Parfumurile JFenzi, în general toată gama de produse ale acestui brand, sunt orientate spre un raport calitate preț cât mai convenabil. Producătorul polonez se străduiește să fie competitiv și, spunem noi, de cele mai multe ori reușește.

Cumpărați JFenzi, un parfum mereu surprinzător! Veți fi încântați.

Te-ar putea interesa și…

Parfumurile Goutal sunt un brand foarte cunoscut. Cum au apărut ele și de ce sunt celebre… File din istoria familiei…
Vă spuneam în articolul nostru „Parfum, parfumier, cum te califici…” că puteți obține o diplomă de parfumier de la Grasse. Adică din Capitala Mondială a parfumurilor. Cea mai ieftină variantă ar fi aproape de 2000 de euro. Ce înseamnă asta? Că dacă vă interesează să deveniți parfumier nici nu vă trebuie foarte mulți bani. În […]
Cele mai vechi parfumuri au avut și alte sarcini în afară de a ne delecta olfactiv. Parfumul Reginei Ungariei a fost chiar elixirul tinereții.