Cum se alege un parfum original

Cum se cumpără un parfum original

Atunci când cumpărați parfumuri vreți să știți desigur că dați banii pe ceva original, că nu vă risipiți resursele pe falsuri. Ei bine, dacă vorbim într-un sens oarecum peiorativ, toate parfumurile sunt originale. Desigur că ați înțeles gluma. Însă, la fel de adevărat este și că termenul de original este atribuit în general lucrurilor de calitate, ceea ce, totuși, este o diferență vis-a-vis de sensul real.

Parfumuri Jfenzi pentru femei…

Un parfum care nu este contrafăcut îl deosebim după câteva elemente de fabricație distinctive. Fiecare producător are interesul de a-și proteja produsele, iar în acest sens, ambalajul este definitoriu. La un parfum produs autentic veți găsi întotdeauna elementele distinctive care-l fac verificabil. Felul în care este ambalat, calitatea ambalajului.

magazin de parfumuri

Despre identitatea unui produs, făcut exact de către acel producător care scrie pe cutie, dacă este original sau nu (din acest punct de vedere), puteți afla diverse ponturi dintr-o mie de locuri. Suntem siguri că unele, dacă nu chiar toate, le știți, amatori de parfumuri fiind. Ne propunem însă să facem o discuție despre parfumul potrivit și cum se alege acesta.

Esența ideală pentru fiecare

Există un miros pentru fiecare dintre noi. Fiecăruia dintre noi îi va fi potrivit doar un anume produs. Alegerea parfumului care să ne definească este de multe ori ca o revelație, o intuiție, ceva ce ține de inspirația momentului combinat cu esența ființei noastre. Dacă încă nu ați găsit ceea ce vă definește, asta înseamnă că fie ați făcut anumite greșeli, fie nu aveți suficiente informații sau chiar n-a venit clipa când să vă puteți identifica parfumul care vă prinde, care vă stă bine, care este al dvs.

La fel, există oameni predestinați conviețuirii cu parfumurile. Sunt așa-zișii parfumieri, o specialitate care în România nu există ca atare. Nu există pentru că nu este recunoscută oficial, nu este în nomenclatorul de meserii.

Marie Claire – Cele mai bune parfumuri pentru femei

Testarea parfumurilor

Prima din greșelile des întâlnite ale celor ce intră într-o parfumerie este să încerce tot ce le iese-n cale, astfel că după câteva teste sunt zăpăciți și nu mai știu nimic de ei, simțul lor olfactiv este ajuns la saturație.

parfum femei

Specialiștii în parfumuri spun că mostrele se aplică maxim două, pe piele, la fiecare mână. Apoi se iese afară, se așteaptă până mirosurile se stabilizează și se poate face alegerea. Este eronat să încerci pe dosul palmei, îm palmă, la gât, la încheietură, peste tot unde crezi că este bine și apoi te decizi.

O altă greșeală ar fi aceea să aplici parfumul pe haine și pe piele. Parfumurile sunt astfel fabricate încât să se aplice pe piele. Molecula interacționează într-un mod pe fibra textilă, cu totul altfel pe epidermă.

De ce sunt boabe de cafea în parfumerii

Multe parfumerii au sub raft boabe de cafea pe care vânzătoarele ți le oferă atunci când parfumurile reușesc să obosească pe cumpărător, iar el nu se poate decide. Se zice că după ce miroși din mai multe tipuri, dacă se inspiră aroma de cafea atunci se șterg toate mirosurile anterioare. Este și nu este adevărat.

Într-adevăr, după ce v-ați delectat cu atâtea mirosuri plăcute, cilii din aparatul nazal sunt suprasolicitați. Anularea memoriei lor, îndepărtarea urmelor de parfum este o operațiune pe care știu să o execute parfumierii, oameni care sunt chemați să analizeze mirosurile.

Munca parfumierilor este o chestiune deosebit de precisă și plină de secrete, așadar nu vă așteptați că veți putea să faceți ocazional ceea ce la alții este profesie. Însă ca să puteți identifica și desoebi mirosurile de la parfumuri diferite, da, vă puteți ajuta de boabele de cafea.

Unde „ne dăm” cu parfum

În mod ideal, cu parfum ne îmbogățim acolo unde vrem să fim sărutați. Este desigur o definiție romantică, dare care are totuși ceva adevăr. Cu parfum „dăm” în locurile calde, unde pielea este mai caldă, respectiv la încheieturi, la gât, dosul palmei… dar pe piele.

Cât parfum folosim? Aceasta deja ține de gust și de bună creștere, de educația primită acasă și la școală dar și de cunoștințele noastre de cultură generală. În general, un puf – două, ar trebui să fie suficient. Deși, fiecare dintre noi cunoaște persoane care pot fi mirosite de la o poștă. Vorba vine…

Acum, după ce ne-am obosit poate cu ideea de parfum esențial pentru fiecare, ar trebui să aruncăm o privire și pe colecția de parfumuri de la Jfenzi. Veți vedea că sunt așa cum zicem, mereu surprinzătoare. Parfumuri fine și la prețuri rezonabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș cumpărături

No products in the cart.

X